måndag 4 maj 2015

Bibblo-Kul

Sista träffen med Fritids och Bibblo-kul. Nu har alla grupper varit här och gjort helt fantastiska sagor! Tänkt att ge sig ut i det okända och våga släppa loss fantasin på ett så roligt sätt som barnen gör :)

Den berömda cykeltävlingen

Det var en gång en jätte som alltid kom sist. En dag var han med på en cykeltävling. Tävlingen gick ett varv runt jorden. Och han vann!

Han hade en racercykel med el som hade en genomskinlig motor. Den såg ut som en gammeldags cykel med 1 stort hjul som var ca 1 km och ett litet hjul som var ca ½ cm. Cykeln var brun.

När han kom i mål kräktes han av glädje innan han svimmade. När han vaknade låg han i finkan. Han hade råkat kräkas på alla andra jättar. Dessutom hade jättepolisen med solbrillor känt under cykeln och hittat en motor. Han hade fuskat!

Men det var ju inte han som satt dit den, utan hans morbror som var så snäll och rar. Morbrorn var 2 mil lång, och hade en näsa som var 1 km lång, han var tjock som ett hus och hette HatePotato eftersom han hatade potatis. Han hade satt fast motorn under cykeln eftersom han ville att systerns son, ILoveYou, skulle vinna.

HatePotato gick in i fängelset. Han var ledsen för det han gjort och kräktes för att han var sjuk. När han kräkts klart betalade han böter, eftersom det var han som fuskat. Sen blev båda fria.

De gick båda ut och skålade för framtiden!

Snipp snapp snut så var sagan slut!

Bibblo-Kul 4/5 2015

Fritids Fisken. Robin E, Alvar, Niccolàs, Maja

/Birgitta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar